SPELTOS MAKARONAI

     Gaminame šviežius speltos viso grūdo makaronus. Makaronų gaminimo įrangą įsigijome Italijoje. Gaminimo technologijos ir receptai gauti iš italų makaronų gamybos apmokymo metu. Makaronus gaminame tik iš savo ūkyje užaugintų ir specialiai makaronų gamybai sumaltų viso grūdo speltos kviečių. Makaronų gamybai naudojame bronzines formas, kurios gaminimo proceso metu "pašiaušia" makaronų paviršių, todėl prie "bronzinių" makaronų labai gerai limpa padažai. Galime pagaminti skirtingų formų bei sudėties makaronus. Šiuo metu gaminame su kaimiškais kiaušiniais ir vegetariškus be kiaušinių (dedame džiovintų dilgėlių ar smidrų miltelių skonio paįvairinimui). Speltos viso grūdo makaronose išlieka visos naudingos speltos medžiagos, vitaminai ir skaidulinės medžiagos.

Mūsų gaminamų speltos makaronų (100 gr.):

- energetinė vertė - 309 kcal.;

- baltymų kiekis - 13,1% ;

- angliavandenių kiekis - 56,59%.

 

  • Apie mus
  • Speltos savybės
  • Speltos makaronai
  • Produkcija
  • Kontaktai
  • Foto galerija